ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

50 διαρροές για το πολυνομοσχέδιο: Ξέφραγο αμπέλι το ΠΑΣΟΚ !ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Εικόνα διάλυσης για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Σε θρίλερ εξελίχθηκε η ονομαστική ψηφοφορία επί 11 κρίσιμων άρθρων του νομοσχεδίου, καθώς πάνω από 50 πράσινοι βουλευτές είπαν «ηχηρό» όχι στα άρθρα που προβλέπουν συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών, την απελευθέρωση του επαγγέλματος των δικηγόρων αλλά και στην τροπολογία του Ανδρέα Λοβέρδου που απελευθερώνει το ωράριο των φαρμακείων, καταψηφίζοντας τα. Μεταξύ αυτών που καταψήφισαν τις επίμαχες διατάξεις είναι οι βουλευτές Λ. Κατσέλη, Π. Ζούμη, Δ. Κρεμαστινός, Μ. Κατρίνης, Χ. Καστανίδης, Χ Αράπογλου, Ε. Καϊλη, Γ. Διαμαντίδης, Γ. Αμοιρίδης, Χ. Μαγκούφης, Τ. Αντωνίου, Β. Παπανδρέου, Χ Πρωτόπαπας, αλλά και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Π. Μπεγλίτης.

Ο κ. Λοβέρδος δεν δέχτηκε να αποσύρει το άρθρο το οποίο τελικά μπήκε και αυτό σε ονομαστική ψηφοφορία με αίτημα του ΚΚΕ. Στην ονομαστική ψηφοφορία ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ δήλωσαν ότι το καταψηφίζουν, ενώ η ΝΔ ψήφισε «παρών». Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, Βάσω Παπανδρέου και Γιάννης Βούρος δήλωσαν επίσης «παρών»


Πάντως, τόσο ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, ο εισηγητής του κόμματος Νάσος Αλευράς αλλά και οι βουλευτές του κόμματος Απόστολος Κακλαμάνης και Χάρης Καστανίδης κάλεσαν τον κ. Λοβέρδο να λάβει υπόψη του τις αντιδράσεις των βουλευτών και των κομμάτων.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου