ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ...ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ΤΟΥ κου ΤΖΗΜΕΡΟΥ...ΕΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΗΝ κ.ΜΕΡΚΕΛ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ "ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΟ" ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ...

ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΛΕΙ (ΛΟΓΙΚΑ) ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ..ΑΠΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ..ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..

 (ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΛΙΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ..πχ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΛΠ...ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ κε ΤΖΗΜΕΡΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ "ΕΡΓΑΤΙΚΟ" ΚΑΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ" ΜΑΝΔΥΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Κ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ Κ ΓΛΥΨΙΜΟ...

Εξοχότατη, σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα, για να βγει από την εντατική, αλλά, όπως διαπιστώνετε κάθε μέρα, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν δεν αντιμετωπιστεί πρώτα η αιμορραγία: το διεφθαρμένο, σπάταλο, και εχθρικό σε κάθε προσπάθεια παραγωγής, κράτος. Αν δεν έχετε βρεθεί σε ελληνική υπηρεσία ζητώντας ένα οποιοδήποτε πιστοποιητικό δεν μπορείτε να φανταστείτε ούτε τον βαθμό της διαφθοράς ούτε την έκταση του παραλογισμού αυτού του καφκικού μηχανισμού. Το κράτος αυτό που αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους πρώην αφισοκολλητές των δύο κομμάτων τρώει, όπως ο γύπας στην τραγωδία του Αισχύλου «Προμηθέας Δεσμώτης», τα σπλάχνα του παραγωγικού δυναμικού αυτής της χώρας.


Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες: Ελλάδα δεν είναι μόνο οι απατεώνες πολιτικοί και οι γραφειοκράτες που μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε για τη χώρα μας. Η Ελλάδα έχει ένα τεράστιο δυναμικό ευφυών, δημιουργικών, εργατικών και ηθικών ανθρώπων  που στραγγαλίζονται κάθε μέρα από την κομματική μαφία. Αν στην Ιταλία η Μαφία έχει συναλλαγές με το κράτος, στην Ελλάδα, Μαφία είναι το ίδιο το κράτος! Όλα αυτά τα χρόνια, οι πολιτικοί σε συνεργασία με τους εργολάβους δημοσίων έργων που είναι παράλληλα ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, κλέβουν ασύστολα τις επιδοτήσεις της Ε.Ε. και τους φόρους όσων Ελλήνων δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, ενώ προσφέρουν εξοργιστική ασυλία σε κάθε γκάγκστερ του συναφιού τους.

Τι θα κάνατε εσείς αν ακούγατε τον εφοριακό που ήρθε στην επιχείρησή σας για έλεγχο και τα βρήκε όλα άψογα, να σας λέει ότι είναι αδύνατον να γυρίσει στην εφορία με «άδεια χέρια» και ότι πρέπει οπωσδήποτε να γράψει πρόστιμο και να πάρει κι αυτός τη μίζα του; Κι όμως, υπάρχουν πολλοί πρώην δημόσιοι υπάλληλοι που παραιτήθηκαν γιατί δεν άντεχαν να περνούν όλη τη ζωή τους σε ένα γραφείο χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε, παρά μόνο ρουσφέτια διορισμών και παρανομιών με την ευλογία του πολιτικού τους προϊσταμένου!

Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας σήμερα στην Ελλάδα που να θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή χώρα. Η Παιδεία, το μέλλον κάθε χώρας είναι πεδίο αισχρής συναλλαγής καθώς οι φοιτητές με νόμο του Ανδρέα Παπανδρέου που μόλις τώρα καταργήθηκε, ψήφιζαν για τους Πρυτάνεις και πουλούσαν τις ψήφους τους με αντάλλαγμα τα θέματα στις εξετάσεις και τις θέσεις για τις διδακτορικές διατριβές.

Οι αγρότες όλα αυτά τα χρόνια, με πολιτική κάλυψη, εξαπατούσαν την Ε.Ε εμφανίζοντας εκτάσεις που δεν καλλιεργούσαν και ψεύτικη παραγωγή για να εισπράτουν τις επιδοτήσεις, ενώ τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων αντί να αξιοποιηθούν στην αναμόρφωση των καλλιεργειών και στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής γινόντουσαν πολυτελή αυτοκίνητα και γλέντια στα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας.

( ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ..http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1307978 )
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ Κ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΙΧΤΕΙ Κ ΛΕΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ..




Εξοχότατη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα: να αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια (θα γνωρίζετε υποθέτω για το «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης» που έπαιρνε όποιος απλώς πήγαινε στην ώρα του στη δουλειά του!). Να υποχρεωθούν να εφαρμόσουν κανόνες οικονομικής διαφάνειας στα ίδια τα κόμματα και σε κάθε συναλλαγή του Δημοσίου. Αν δεν τους υποχρεώσετε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μόνοι τους! Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν!

Εξοχότατη,

παρ’ όλα αυτά η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει, όπως το έχουν κάνει χιλιάδες Έλληνες μετανάστες, σε χώρες όπως η δική σας, όπως το έχει καταφέρει η ελληνική ναυτιλία. Μόλις το κράτος - αγχόνη σταματήσει να πνίγει όσους έχουν και ιδέες και διάθεση και παραγωγικό σφρίγος, η Ελλάδα θα ανθίσει. Βοηθήστε μας να το πετύχουμε. Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν, εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο τον πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό Ελληνικό πνεύμα – αυτό που ποτέ δεν έσβησε σ΄αυτόν τον τόπο.


Θάνος Τζήμερος




Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου