ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Η 22χρονη δασκάλα- ιέρεια του έρωτα για μαθητές 10-15 ετών!! ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??!!



Σάλο συνεχίζει να προκαλεί στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη της υπόθεσης αποπλάνησης ανηλίκων με πρωταγωνίστρια μια 22χρονη δασκάλα από την Κρήτη.
Η νεαρή δασκάλα «ψάρευε» μέσω της ιστοσελίδας της στο facebook ανήλικους μαθητές και τους προσέγγιζε με το πρόσχημα των ιδιαίτερων μαθημάτων. Πρόκειται για μια εμφανίσιμη κοπέλα πρόσχαρη και κοινωνική που έχει αποφοιτήσει με άριστα από το Πανεπιστήμιο.
Στον υπολογιστή της βρέθηκε υλικό από το οποίο προκύπτει ότι η 22χρονη παρουσιαζόταν στους ανηλίκους ως «ιέρεια του έρωτα». Μάλιστα ένας 15χρονος ο οποίος φέρεται να είχε συνευρεθεί μαζί της πριν από μερικούς μήνες, όταν έμαθε ότι η μητέρα του δήλωσε πως επιθυμεί την ποινική δίωξη της δασκάλας αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι είναι σχεδόν.... ερωτευμένος μαζί της. Ο 15χρονος στην κατάθεση του φέρεται να είχε παραδεχθεί την παράνομη σχέση που είχε με την 22χρονη εκπαιδευτικό. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η βαθμολογία του στο σχολείο τους τελευταίους μήνες όλο και χειροτέρευε.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς λόγω των άσεμνων φωτογραφιών και των διαδικτυακών συνομιλιών έγινα άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και έρευνα στο σπίτι της δασκάλας. Στο υλικό που βρέθηκε η 22χρονη απεικονίζεται με ανήλικους από 10 ως 15 ετών. Παράλληλα η αστυνομία ερευνά 40 υποθέσεις ανηλίκων που ενδεχομένως σχετίζονται με την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΥΓ: ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου