ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ..ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!


Σε οριστική συμφωνία κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πολιτικοί αρχηγοί πάνω στο νέο πακέτο μέτρων που απαιτεί η τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση και για την ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων για την απομείωση του ελληνικού χρέους.
«Ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κάτι που επιτρέπει στον υπουργό Οικονομικών να συμμετέχει στο σημερινό Eurogroup με «λυμένα χέρια».

Τα μηνύματα από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες βάρυναν στην τελική στάση των αρχηγών. Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε αντιμέτωπος με το δίλλημα να αναλάβει την ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας. Το υπογράμμισαν από το πρωί με δηλώσεις τους και συνεργάτες του πρωθυπουργού και ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών. Οι δανειστές δεν ήταν διατεθειμένοι να ανεχθούν μαύρες τρύπες και γκρίζες ζώνες στη συμφωνία.

Στο τραπέζι μπήκε και η κατάρρευση της κυβέρνησης. Η λέξη εκλογές ανέβηκε στην πολιτική ατζέντα ενώ οι βουλευτές στη Βουλή απειλούν με καταψήφιση της συμφωνίας. Προ αυτού του κινδύνου υπήρξε νέος κύκλος τηλεφωνικών επικοινωνιών με τον Λουκά Παπαδήμο.

Συμφώνησαν 300 εκ. ευρώ να περικοπούν από κύριες και επικουρικές συντάξεις και άλλα τόσα από άλλες δαπάνες του κράτους. Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς πρέπει τώρα να συγκαλέσουν τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες για να διασφαλίσουν ότι η συμφωνία θα περάσει. Αρχικά ως ένα άρθρο και μετά από 15 μέρες στην αναλυτικής της μορφή, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου