ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΚΚΕ-ΗΓΕΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ Κ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..

Στυγνοί καπιταλιστές

«Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και Πατρών κ. Χρυσόστομο, οι οποίοι είχαν ορισθεί ως Τριμελής Επιτροπή για να συζητήσει με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, σήμερα, 8.2.2012 και ώρα 11 π.μ., για το ενδεχόμενο συνάψεως επιχειρισιακής συμβάσεως, για την ανάγκη μειώσεως των μισθολογικών αποδοχών του προσωπικού λόγω της αδυναμίας καλύψεως του ελλείμματος για το τρέχον έτος και προκειμένου να αποφευχθεί οπωσδήποτε η απόλυση εργαζομένων. Οι Αρχιερείς ανέφεραν στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο ότι δεν εμφανίσθηκε κανείς εκπρόσωπος ή εκπρόσωποι των εργαζομένων κατά την ορισθείσα σημερινή συνάντηση. Κατόπιν αυτών, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, εξαιτίας των ανελαστικών και πιεστικών οικονομικών δεδομένων, αδυνατεί να εξακολουθήσει την λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και απεφάσισε την άμεση αναστολή της εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος του Σταθμού».
 
Σαν στυγνοί εργοδότες οι δεσποτάδες πέταξαν με τη μία στο δρόμο 34 εργαζόμενους (τεχνικούς και δημοσιογράφους) του ραδιοσταθμού της Εκκλησίας. Και γιατί να μην το κάνουν; Αν τους πει κανένας τίποτα, θα δείξουν κατά Περισσό (KKE) μεριά. Κι εκεί κάνουν απολύσεις κι άμα φωνάξει κανένας λένε πως δεν είναι καπιταλιστική επιχείρηση, αλλά επαναστατική επιχείρηση που έχει σαν σκοπό την προώθηση της ταξικής πάλης και που τη γονάτισε η καπιταλιστική κρίση. Με την ίδια λογική, και οι παπάδες μπορούν να επικαλε-    στούν το φιλανθρωπικό τους έργο, ισχυριζόμενοι ότι τα Μέσα τους δεν είναι κερδοσκοπικά.
 
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο Περισσός και Εκκλησία. Ομως, ούτε ο μεν έχει σχέση με την προώθηση της ταξικής πάλης ούτε η δε έχει σχέση με την ανακούφιση των φτωχών και των πασχόντων. Οσο για τις επιχειρήσεις τους, καπιταλιστικές είναι, ανεξάρτητα από το προπαγανδιστικό περιτύλιγμα που τους φορούν.
Κατορθώματα του ΚΚΕ – ΠΑΜΕ
Την περασμένη Πέμπτη, το ΠΑΜΕ επισκέφτηκε το υπουργείο Εργασίας προβάλλοντας μια σειρά επιμέρους αιτήματα, όπως πάγωμα δανείων, αναγνώριση ενσήμων και έκτακτη οικονομική ενίσχυση από τον ΟΑΕΔ. Αντιμετωπίζουν δηλαδή τους απεργούς σαν οιονεί απολυμένους, ενώ ταυτόχρονα ρωτούσαν τον Κουτσούκο τι γίνεται με την τριμερή!

Αθλια εικόνα στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Υποτίθεται ότι θα γινόταν πορεία των χαλυβουργών, μαζί με σωματεία και συμπαραστάτες. Τόσο ήταν  το ενδιαφέρον του Περισσού που η διαδήλωση δεν ανακοινωνόταν από την πρώτη σελίδα του «Ριζοσπάστη».

Μπροστά τα επώνυμα στελέχη του Περισσού στο ΠΑΜΕ. Πίσω γύρω στους 20 χαλυβουργούς με δυο πανό. Κι από πίσω καμιά διακοσαριά Κνίτες, φοιτητές κυρίως. Πορεύτηκαν από την Ομόνοια στη Σταδίου, έφτασαν στο υπουργείο Εργασίας, ανέβηκε πάνω η αντιπροσωπεία και σε όλες τις γωνιές των δρόμων ακροβολίστηκαν Κνίτες, κορίτσια κυρίως, με τα κουπόνια του ΚΚΕ στα χέρια, για να μαζέψουν ενισχύσεις υπέρ του Περισσού. Υπέρ του Περισσού και όχι για το απεργιακό ταμείο των χαλυβουργών. Κι ας ήταν διαδήλωση –υποτίθεται- των χαλυβουργών και για τους χαλυβουργούς. Οταν κάναμε παρατήρηση σε μια κοπέλα, πώς είναι δυνατόν να μοιράζει κουπόνια του Περισσού σε μια πορεία των χαλυβουργών, κατέβασε ντροπιασμένη το κεφάλι…
και κυρίως για την Τυποεκδοτική  






 ΠΗΓΗ:http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=15837&cat_id=19&pos=2&issue_id=425

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου