ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ..ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ!!

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ..ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΓΑΘΟΣ Κ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ- ΗΔΕΣ!!

Παπαριά Νο1
Ρωτήθηκε ο Κουβέλης (συνέντευξη στα «Νέα») τι θα έκανε αν ήταν ο Παπαδήμος. Η απάντηση ήταν αντάξια ενός ανθρώπου που ονειρεύεται να συμμετάσχει στην εξουσία, αλλά προς το παρόν δεν τον παίζουν: «Θα προσπαθούσα να εξασφαλίσω την εκταμίευση της έκτης δόσης (σ.σ. αυτό κάνει και ο Παπαδήμος) και να έρθουν χρήματα στην Ελλάδα (σ.σ. ξέχασε να πει ότι αυτά τα χρήματα δεν έρχονται στην Ελλάδα, αλλά πηγαίνουν στο σύνολό τους για την αποπληρωμή των διεθνών τοκογλύφων). Παράλληλα θα προχωρούσα σε αναδιαρθρώσεις του δημόσιου τομέα (σ.σ. συγχωνεύσεις-καταργήσεις φορέων και απολύσεις, δηλαδή) και ανάπτυξη (σ.σ. αυτή είναι η καραμέλα που πιπιλάνε όλοι οι αστοί πολιτικοί).

Είχε και άλλα, όμως, η συνέντευξη. Σταχυολογούμε: «Η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου αποτελεί μια ανάσα». «Δεν συνέστησα στον Σαμαρά να μην υπογράψει. Απλώς σχολίασα ότι ήταν υπερβολική η απαίτηση των εταίρων μας» (κωλοτούμπα πιο θεαματική από τις κωλοτούμπες του Καρατζαφέρη). Γιατί καταψήφισε την κυβέρνηση Παπαδήμου; «Διότι ήταν μια επιλογή στο πλαίσιο του συντηρητικού τόξου του πολιτικού συστήματος. Η συγκρότηση αυτού του τόξου απέκλεισε εκ των προτέρων τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και τούτο ανεξάρτητα από το τι θα έπρατταν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις» (ο Ψαριανός το είπε πιο απλά: δεν μας πρότειναν ένα υπουργείο). Σε ποια κυβέρνηση θα έπαιρνε μέρος; «Σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα μπορούσε να εξασφαλίσει τη μετατόπιση της πολιτικής προς μια προοδευτική κατεύθυνση». Κι αν ο Παπανδρέου, πριν συμφωνήσει με το ΛΑΟΣ, του πρότεινε να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή και της ΝΔ, θα το συζητούσε; «Με τα χαρακτηριστικά της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ναι». Μετά τις εκλογές θα συζητήσει με το ΠΑΣΟΚ το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας; «Ναι, βεβαίως». Θα ψηφίσει μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου; «Βεβαίως, εάν είναι σωστά, γιατί να μην τα ψηφίσουμε;». Και η γνώμη του για τον Παπαδήμο; «Είναι θετική η γνώμη μου».
http://topontiki.gr/article/25726 (για οσους προτιμουν τα γνωστα ΜΜΕ)

Παπαριά Νο2
«Δεν θα είχα αντίρρηση να υπάρξει υπουργός επί των δημοσιονομικών της χώρας, υπό την προϋπόθεση ότι ένας τέτοιος υπουργός θα ήταν της επιλογής του ελληνικού λαού». Αυτά δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Κουβέλης, διευκρινίζοντας αργότερα (στα «Νέα») ότι εννοούσε υπουργό με τετραετή θητεία, η οποία δεν θ’ ακολουθεί τον κοινοβουλευτικό κύκλο. Η κυβέρνηση θα διορίζει τον συγκεκριμένο υπουργό, ο οποίος θα παραμένει στη θέση του για ολόκληρη την τετραετία, ανεξάρτητα αν μεσολαβήσουν εκλογές και αλλάξει η κυβέρνηση. Κάτι σαν τον επίτροπο στην ΕΕ, δηλαδή.

Και γιατί αυτό; Ηταν η απάντηση στη γερμανική πρόταση για διορισμό ευρωπαίου επιτρόπου παρακολούθησης της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, με δικαίωμα βέτο σε κυβερνητικές αποφάσεις. Του καλάρεσε η ιδέα του Κουβέλη, αλλά την… ελληνοποίησε.

Ο τύπος αυτός, φιλόδοξος, οπορτουνιστής όσο δεν παίρνει, πολιτικός τυχοδιώκτης που πήραν τα μυαλά του αέρα από το δημοσκοπικό φούσκωμα, έχει γίνει ο αγαπημένος των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, καθώς εμφανίζεται με «προσγειωμένες» και «λογικές» απόψεις, που ζητούν το «νοικοκύρεμα», τον περιορισμό του «πελατειακού» κράτους και τα παρόμοια. Εχει σκόπιμα τοποθετήσει τον εαυτό του στα δεξιά του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την εικόνα διάλυσης που αυτό παρουσιάζει και φιλοδοξεί να στήσει ένα ανάχωμα για τα πιο συντηρητικά στρώματα της κοινωνίας, αποτρέποντάς τα από κάθε προοπτική ριζοσπαστικοποίησης.
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4690663 (οι μαλακιες του κουβελη)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου