ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΓΕΥΜΑ! ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Η αλήθεια είναι πως όταν πληροφορηθήκαμε προ ημερών, ότι ο Σόιμπλε έκανε το τραπέζι στον Παπακωνσταντίνου στο πολυτελές «Paris-Berlin» του Βερολίνου, εκπλαγήκαμε. Δεν φημίζονται για τέτοιες αβρότητες οι γερμανοί πολιτικοί και ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι πλέον ομόλογος του Σόιμπλε για να θεωρήσουμε ότι το γεύμα έγινε στο πλαίσιο του πρωτόκολλου. Αλλωστε, τα επίσημα γεύματα γίνονται σε κυβερνητικά κτίρια, όχι σε πολυτελή εστιατόρια. Καθώς μάλιστα το γεύμα κράτησε δυο ώρες, πειστήκαμε ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Σιγά που θα χάριζε χάριν γνωριμίας ένα δίωρο στον Παπακωνσταντίνου ο Σόιμπλε.
 

Η απορία μας λύθηκε όταν είδαμε τις τροπολογίες που κατέθεσε ο Παπακωνσταντίνου στο νομοσχέδιο για το Ελληνικό και το πρόγραμμα «Ηλιος», μία από τις οποίες προβλέπει τα εξής εκπληκτικά: όσοι επενδυτές φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων επιλέξουν σε ποσοστό τουλάχιστον 80% ευρωπαϊκό εξοπλισμό (δηλαδή γερμανικό, αφού έχουν την παραγωγή σχεδόν μονοπώλιο) θα δουν την εγγυημένη τιμή πώλησης ανά κιλοβατώρα να αυξάνεται κατά 10%.
Επρεπε να το είχαμε καταλάβει, καθώς ο Παπακωνσταντίνου, πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο, είχε δηλώσει σε ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό: «Το πρόγραμμα αυτό γεννήθηκε από συζητήσεις και με τη γερμανική κυβέρνηση, όταν ήμουν υπουργός Οικονομικών». Φαίνεται πως ο Σόιμπλε αντιπροσωπεύει κάποιους γερμανικούς οίκους παραγωγής εξοπλισμού φωτοβολταϊκών και γι’ αυτό έκανε το τραπέζι στον Παπακωνσταντίνου, που σαν καλός λακές έσπευσε να καταθέσει την τροπολογία.
 
ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου