ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΤΗΣ 4ης ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!

«Πιστεύετε ότι οι συμπλοκές στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου μεταξύ ατόμων που πρόσκεινται στα δύο πολιτικά άκρα κινδυνεύουν να επεκταθούν και εκτός Πανεπιστημίων;»
Το παραπάνω ερώτημα και οι προκαθορισμένες απαντήσεις του («Ναι, «Όχι», «Έχουν ήδη επεκταθεί», «Δεν ξέρω / Δεν απαντώ») δημοσιεύονται σήμερα (31.3.2012) στην καθεστωτική εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, αυτή την αστική φυλλάδα του συγκροτήματος Λαμπράκη, που πρωτοστατεί στην πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων μαζί με τα άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών, των μεγαλοεκδοτών και των εφοπλιστών που λυμαίνονται αυτή τη χώρα, οδηγώντας την με τους πολιτικούς τους εκπροσώπους στην εξαθλίωση. Και δεν πρόκειται παρά απλώς για άλλο ένα παράδειγμα τού πώς η 4η Εξουσία τους διαστρεβλώνει την πραγματικότητα με ύπουλο τρόπο, καλύπτοντας συγχρόνως το φασιστικό παρακράτος και συκοφαντώντας την «άκρα αριστερά», χαρακτηρισμό που αποδίδουν στους κομμουνιστές, στους αναρχικούς και σε όσους αγωνίζονται για την ανατροπή του ιστορικά σαπισμένου καθεστώτος τους. Ας πούμε, όμως, δυο λόγια για τα πραγματικά γεγονότα κι ας ελπίσουμε πως θα μάθουν την αλήθεια οι αναγνώστες κι οι ακροατές τους, μεταξύ των οποίων είναι —δυστυχώς— και πολλοί «αριστεροί», οι οποίοι συχνά αναπαράγουν τις πλαστές πληροφορίες των παραπάνω Μέσων και συμμετέχουν σε ψηφοφορίες σαν την παραπάνω.
Προχτές (29.3.2012) το μεσημέρι, μια ορδή κρανοφόρων Ελληναρίων που φορούσαν μαύρα μπουφάν και ήταν εξοπλισμένοι με σιδηρολοστούς και καδρόνια, εισέβαλε στους χώρους του Φυσικομαθηματικού Τμήματος της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου και τραυμάτισε σοβαρά κάποιους φοιτητές, με αποτέλεσμα να  μετακομιστούν αυτοί στο Νοσοκομείο. Το ΒΗΜΑ, πιστό στο λειτούργημά του, το οποίο απαιτεί την… ισότιμη αντιμετώπιση των δραστών και των θυμάτων τους, αναγορεύει την εγκληματική εισβολή  και επίθεση των παρακρατικών φασισταριών εναντίον των  φοιτητών σε… «συμπλοκές στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου μεταξύ ατόμων που πρόσκεινται στα δύο πολιτικά άκρα» και, επισείοντας τον κίνδυνο της επέκτασης αυτών των… συγκρούσεων στον κοινωνικό χώρο, τρομοκρατεί  τους αναγνώστες του και τους καλεί να ψηφίσουν εάν διαβλέπουν και αυτοί έναν τέτοιο κίνδυνο, εάν τον έχουν ήδη διαπιστώσει ή αν είναι τυφλοί και τον αγνοούν. Το άκρο άωτο της υπουλότητας και της δημοσιογραφικής εξαπάτησης, την οποία η 4η Εξουσία έχει αναγάγει εδώ και χρόνια σε επιστήμη.
Ζούμε για άλλη μια φορά σε εποχή πλήρους εκφασισμού του κράτους και της μαζικής εξαθλίωσης που αυτό επιβάλλει, στην οποία οι κρατικοί Τρομοκράτες αναγορεύονται σε σωτήρες του Έθνους, τα φασισταριά σε ακτιβιστές και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας σε χώρους φιλοξενίας. Στα πλαίσια αυτά, το να χαρακτηριστούν από τις ναυαρχίδες της 4ης Εξουσίας οι φοιτητές «άτομα της άκρας αριστεράς που εμπλέκονται σε συγκρούσεις» με τα «άτομα του ακροδεξιού πολιτικού χώρου» και να εξωραϊστεί έτσι ο εγκληματικός χαρακτήρας των φασισταριών που έχουν ως πρακτική τις φονικές επιθέσεις δεν πρέπει να παραξενεύει κανέναν. Στην πολιτική Ιστορία αυτής της χώρας έχουν συμβεί και θα συμβούν πολύ χειρότερα. Μάλιστα, σήμερα (31.3.2012),  ο Νίκος ο Μπογιόπουλος θύμισε μ’ ένα σημείωμά του στο Ριζοσπάστη πώς χαρακτήριζε το ΒΗΜΑ τον Μπελογιάννη, την επομένη της δολοφονίας του από το καθεστώς, προκειμένου να νομιμοποιήσει αυτή την εκτέλεση. Το αναδημοσιεύω:
«Το “Βήμα”, στο πρώτο κιόλας φύλλο του μετά την εκτέλεση, από το κύριο άρθρο της πρώτης σελίδας υπό τον τίτλο “Εμπρός εις αυτήν την αλήθειαν”, έγραφε την 1η Απρίλη 1952:
 “Μετά την εκτέλεσιν της Δικαστικής αποφάσεως διά τους κατασκόπους κομμουνιστάς (…) μικρός σάλος φαίνεται να επικρατή (…). Η εκτέλεσις όμως της αποφάσεως ήτο ένα πολύ σκληρόν και ανεπιθύμητον καθήκον και διά την Κυβέρνησιν (…). Ουδείς εις την Ελλάδα επιθυμεί την χύσιν και νέου αίματος εξ’ αιτίας των Κομμουνιστικών επιθέσεων και μηχανορραφιών (…). Αλλά εφόσον αι επιθέσεις και αι μηχανορραφίαι και η κατασκοπεία συνεχίζονται, πώς είναι δυνατόν το Κράτος να παραιτηθή της υποχρεώσεώς του όπως προασπίση και προστατεύση τον Ελληνικόν λαόν;”».
«Σκληρό», λοιπόν, και ανεπιθύμητο το «καθήκον» της κυβέρνησης να εκτελέσει τον Μπελογιάννη και τους άλλους «κομμουνιστάς», αλλά τι να κάνει, έπρεπε να… «προστατεύση τον Ελληνικόν λαόν» απ’ αυτούς τους μηχανορράφους και κατασκόπους. Όπως και σήμερα, τηρουμένων των αναλογιών, τα ίδια λένε: Σκληρό και ανεπιθύμητο το καθήκον της κυβέρνησης να εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό, αλλά τι να κάνει, πρέπει να σώσει την πατρίδα (βλ. τα συμφέροντα των τραπεζιτών και εν γένει της άρχουσας τάξης). Θέλω, όμως, κι εγώ να θέσω ένα μάλλον ρητορικό ερώτημα: Μήπως είναι, στην τελική, τιμητικό να σε συκοφαντούν οι βρομύλοι της 4ης Εξουσίας, αυτοί που εξυμνούν τα σάπια τρομοκρατικά καθεστώτα και εξωραΐζουν τους φασίστες;
Σημείωση: Η φωτογραφία του κειμένου απεικονίζει τους έγκλειστους στα  στρατόπεδα «φιλοξενίας», όπως τους φαντάζονται οι Ελληνάριοι. Αν προλάβουν, δηλαδή, αυτοί  να επιζήσουν… Γιατί η πρόθεση των ανθρωποειδών, όπως την εξέφρασε το στέλεχος και περιφερειακός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Τοπαλίδης είναι άλλος: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ».



ΠΗΓΗ: Ο Απάτρις της Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου