ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ FACEBOOK(H TEXNOΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΤΕΡΑ...) ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!



Η τεχνολογία έχει μεν  τα κακά της αλλά έχει επίσης και  πολλά καλά. Ένα από αυτά είναι  ότι σου παρέχει μια ευκαιρία να ζητήσεις βοήθεια όταν δεν έχεις  τηλέφωνο και είσαι ουσιαστικά σε κατάσταση ομηρίας.
Μια γυναίκα στην Γιούτα και ο ηλικίας 17 μηνών γιος της πέρασαν εφιαλτικά Χριστούγεννα και, ελλείψει τεχνολογίας, θα ήταν τα τελευταία της ζωής τους.
Το όνομα της  μητέρας δεν αποκαλύφτηκε στον τύπο αλλά ο «φίλος» της Τρόϊ Κρίτσφιλντ κράτησε αυτή και το μωράκι σε ομηρία 5 ημερών και τους κακοποιούσε.
Κάποια στιγμή που  ο νταής βγήκε για λίγο έξω  και τους κλείδωσε στο σπίτι παίρνοντας μαζί του τα κινητά και αποσυνδέοντας  το ψηφιακό τηλέφωνο, η γυναίκα  κρύφτηκε σε μια ντουλάπα μαζί με το παιδί της και το laptop. Συνδέθηκε στο Facebook και ανάρτησε το δραματικό μήνυμα «Κινδυνεύει η ζωή μου και του παιδιού μου, παρακαλώ ειδοποιήστε την αστυνομία».
Κάποιος το είδε, πήρε τηλέφωνο τις αρχές οι οποίες εισέβαλλαν στο σπίτι και ανακάλυψαν τη γυναίκα  με το παιδί να κάθονται σφιχταγκαλιασμένοι στη ντουλάπα. Ο Κρίτσφιλντ συνελλήφθη λίγο αργότερα και κατηγορείται για απαγωγή ανηλίκου, παράνομη κράτηση, επίθεση, σοδομισμό, κακοποίηση και άλλα πολλά.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα, ήταν όμηροι για 5 μέρες του «μάγκα» που χτύπησε το παιδάκι, κλώτσησε το σκυλάκι της οικογένειας και δεν την άφηνε να το ταΐσει και χρησιμοποίησε την ίδια για τις ορέξεις του.
Την βίασε επανειλημμένα,  την χτυπούσε και λίγο έλειψε να την στραγγαλίσει.
Πριν από ένα  χρόνο ο τύπος είχε συλληφθεί  και πάλι για οικογενειακή βία  και είχε κάνει τρεις μήνες  φυλακή και 120 ώρες κοινωνικό έργο. Τώρα η ποινή θα είναι λίγο μεγαλύτερη…

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου