ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΑΡΓΕΙ Κ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ..ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ!!

Στην κατάργηση όλων των κλινικών και την αντικατάστασή τους από το τομείς που θα δημιουργηθούν στα νοσοκομεία εξετάζει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, θα υπάρχει για παράδειγμα ένας χειρουργικός τομέας, οι κλίνες του οποίου θα ανήκουν και θα διατίθενται κεντρικά από κάθε νοσοκομείο. Οι ασθενείς θα νοσηλεύονται σε δωμάτιο που θα επιλέγει το νοσοκομείο και όχι οι υπεύθυνοι των κλινικών.



Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ομιλία του προς τους διοικητές των νοσοκομείων ζήτησε να γίνουν πιο παραγωγικοί. Υπενθυμίζεται, ότι ύστερα απόφαση του υπουργείου Υγείας, μετά τις συγχωνεύσεις, πολλές θέσεις των διοικητών καταργούνται και θα μείνουν συνολικά 82 σε όλη τη χώρα.


Την έντονη αντίδρασή της για τις σημερινές δηλώσεις Λοβέρδου εξέφρασε, με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας. "Ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος, βλέποντας το πλήρες αδιέξοδο στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για συγχωνεύσεις Τμημάτων στα Νοσοκομεία, άρχισε να υιοθετεί κάθε ανοησία που εκτοξεύουν οι συνεργάτες του. Τώρα δηλώνει πως σκέφτεται να καταργήσει όλες τις Κλινικές στα Νοσοκομεία της χώρας. Προσεχώς λοιπόν θα βρίσκονται ανάκατα οι γυναικολόγοι με τους οφθαλμιάτρους και οι καρδιολόγοι με τους δερματολόγους! Δεν αποκλείεται στην απόγνωσή του ο κ. Λοβέρδος να υιοθετήσει και το μοντέλο Μάο Τσε Τούγκ για.. ξυπόλητους γιατρούς", ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας.



ΠΗΓΗ :ΠΡΕΖΑ.ΤV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου