ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ..ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΣ Ε??ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ..ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ!! ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!

Δευτέρα, Ιούλιος 04, 2011

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ:ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ,ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

--ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ
--ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΕΡΟ...Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΣΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.
Η ΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
--ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ,ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΡΙΏΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ /ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ.
--ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
--ΥΠΟΠΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ---ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ---

--ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ--

Τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης της αστυνομίας στα πανεπιστήμια, δίνει το νέο πλαίσιο για το άσυλο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο ειδικός γραμματέας ανώτατης εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Β.Παπάζογλου. Όπως είπε, εάν ένας πολίτης διαπιστώσει έκτροπα, έχει το δικαίωμα να το καταγγείλει στην αστυνομία και η αστυνομία θα αποφασίσει εάν θα παρέμβει.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο ζήτημα του ασύλου, ο κ. Παπάζογλου τόνισε: «Το άσυλο, αυτή τη στιγμή, όπως υπάρχει στο νόμο, δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αυτό στο οποίο εμείς επιμένουμε είναι να πάμε το άσυλο στις "ρίζες" του. Τι σημαίνει αυτό: ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, να μπορεί καθένας να πει τη γνώμη του ελεύθερα μέσα στο Ίδρυμα, να μην φοβάται, να μην προπηλακίζεται, να υπάρχει προστασία της περιουσίας του Ιδρύματος. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της ακαδημαϊκής ελευθερίας.

»Από εκεί και πέρα επαφίεται σε κάθε Ίδρυμα πώς θα το εφαρμόσει αυτό, μέσω του οργανισμού του. Αν θα κάνει υπηρεσία φύλαξης, πώς θα την κάνει, πώς θα την πληρώνει. Μπορεί ένα Πανεπιστήμιο να πει ότι μόνο ο Πρύτανης θα αποφασίζει, ένα άλλο ότι οποιοσδήποτε, όταν γίνονται έκτροπα, έχει το δικαίωμα να αναφέρει τα έκτροπα στις Αρχές».

Ερωτηθείς «ποιoς θα αποφασίζει τι θα γίνει εάν ένας πολίτης καταγγείλει τα έκτροπα στις αρχές» ο κ. Παπάζογλου δήλωσε: «Μπορεί να τα καταγγείλει και οι αρχές αποφασίζουν πλέον».

Στη διευκρινιστική ερώτηση: «Εάν ο πολίτης καταγγείλει στην Αστυνομία ότι αυτή την ώρα στο χώρο του Πανεπιστημίου γίνονται έκτροπα, η Αστυνομία θα αποφασίσει εάν θα πάει;», ο ειδικός γραμματέας απάντησε: «Ακριβώς. Αυτό σημαίνει ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και πραγματική ακαδημαϊκή ελευθερία κατά τη γνώμη μου».

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!


ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ κατά 6,8% σε έναν χρόνο, κατεβάζοντας τις μέσες απολαβές λίγο πιο πάνω από το 60% του κοινοτικού μέσου όρου.
Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ περιορίστηκε κατά 5%, κάνοντας τη σύγκλιση εισοδημάτων άπιαστο όνειρο, αλλά η ακρίβεια καλά κρατεί. Το κόστος ζωής στην Ελλάδα παρέμεινε και το 2011 πολύ κοντά στον κοινοτικό μέσο όρο, επιβαρύνοντας ακόμη πιο πολύ τους πολίτες, που πλήττονται από τις απανωτές φοροεπιδρομές.

ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ… ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ


ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ψήφισε τους νέους φόρους. Το υπουργείο Οικονομικών θα τους εισπράξει; Η επόμενη ημέρα της κρίσιμης ψηφοφορίας για το μεσοπρόθεσμο στη Βουλή εντείνει τον προβληματισμό: κόντρα και πέρα από κάθε οικονομική λογική, επιβάλλονται ακόμη πιο σκληρά φορολογικά μέτρα εν μέσω ύφεσης.

Ολα παίζονται

ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!


Μόνο ικανοποίηση δεν μπορεί να αισθανθεί κανείς, αναζητώντας στο υπουργείο Περιβάλλοντος τα κονδύλια, που διατίθενται φέτος, για έργα αντιπυρικής προστασίας.Λεφτά υπάρχουν για τη διαφύλαξη του φυσικού πλούτου της χώρας, αλλά δυστυχώς μόνο στα χαρτιά!
Αν και η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου, μέχρι τώρα δεν έχει εκταμιευτεί ούτε ένα ευρώ για την θωράκιση της χώρας, πλην 2,5 εκατομμυρίων από πιστώσεις της προηγούμενης χρονιάς.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ οικονομία νοσεί, φλερτάροντας επικίνδυνα πια με νέα ύφεση, καθώς οι εγκλωβισμένες στα τραπεζικά συμφέροντα κυβερνήσεις αδυνατούν να λάβουν τα αναγκαία μέτρα τόνωσης των αγορών.
Τρία περίπου χρόνια από την πτώχευση της Lehman Brothers, το πιστωτικό κραχ και την ύφεση που ακολούθησε, η παγκόσμια οικονομία ξαναγυρνά στο σημείο μηδέν. Τα τελευταία στοιχεία από τις αναπτυγμένες και τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες οικονομίες του πλανήτη, τους κινητήρες δηλαδή του παγκόσμιου οικονομικού γίγνεσθαι, είναι όλο και πιο απογοητευτικά.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ «ΦΑΓΟΥΡΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ…ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΤΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ


Μια από τις πρώτες ενέργειες του νέου δημάρχου της Αθήνας ήταν να συγκροτήσει ομάδα νομικών για τη «ρύθμιση» των διαδηλώσεων στο κέντρο της πρωτεύουσας.-
Η επιτροπή αυτή, στην οποία συμμετέχουν οι Ν. Αλιβιζάτος, Μ. Βροντάκης, Ι. Κτιστάκις, Α. Μανιτάκης και Ν. Τσιούρας, δεν έχει ακόμα καταθέσει τις προτάσεις της, αλλά κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η σχετική πρωτοβουλία αυτή τη φορά προέρχεται από το Δήμο και όχι από το υπουργείο της οδού Κατεχάκη.

ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT


Τα δακρυγόνα με τα οποία η ελληνική αστυνομία έπνιξε τις διαδηλώσεις της περασμένης εβδομάδας πουλήθηκαν στην ελληνική κυβέρνηση έπειτα από έγκριση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.Πρόκειται για χειροβομβίδες οι οποίες κατασκευάζονται από εταιρείες που εδρεύουν στην πολιτεία Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.
Η Combined Systems Inc (CSI) αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές του ελληνικού Δημοσίου. Στις ΗΠΑ έχει προκληθεί μεγάλη συζήτηση, καθώς τα χημικά που πουλάει εντοπίστηκαν στην καταστολή των εξεγέρσεων στις αραβικές χώρες και είναι υπεύθυνα για θανάτους και σοβαρούς τραυματισμούς διαδηλωτών.

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 13 ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 52,3%, ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΕΝΟΣ «ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥ» ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ 35.000 ΕΥΡΩ


Να σας γνωρίσουμε τον κ. Μιχάλη. Τίμιος φορολογούμενος, οικογενειάρχης με ένα παιδί. Μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα με 20 χρόνια προϋπηρεσίας στην πλάτη του, κατόρθωσε να ανεβάσει το μισθό του στα 2.500 ευρώ μεικτά ή περίπου 1.770 ευρώ καθαρά, αν αφαιρεθεί φόρος εισοδήματος και ασφαλιστικές εισφορές. Είναι «προνομιούχος» για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς με αυτό το μισθό κατατάσσεται στους 626.000 πλουσιότερους (βάσει δηλωθέντος εισοδήματος) Ελληνες.Η σύζυγος έχασε τη δουλειά της και ο κ. Μιχάλης συμπεριελήφθη σε μια ακόμη λίστα: αυτή με τις 828.000 οικογένειες που έχουν χτυπηθεί από την ανεργία. «Και μη χειρότερα» σκέφτεται. Γνωρίζει ότι ο εργοδότης του τον λοξοκοιτάζει από τότε που φούντωσε η κρίση. Ξέρει και το λόγο: Με τους φόρους και τις συνολικές ασφαλιστικές εισφορές (εργοδότη και εργαζόμενου) κοστίζει στην επιχείρηση 45.346 ευρώ ετησίως. Και ας παίρνει ο ίδιος στα χέρια του 24.208 ευρώ, καθώς 20.553 ευρώ πάνε σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

ΣΑΜΟΣ 2011:ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ… ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ!!!

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...
Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...
Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στο νοσοκομείο της Σάμου. 
Μία διακοπή ρεύματος την ώρα της γέννας ανάγκασε τον γιατρό να φωνάξει τους συγγενείς της μέλλουσας μητέρας μέσα στο χειρουργείο για να φωτίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, ώστε να μπορέσει να κάνει τα απαραίτητα ράμματα. 
Τελικά η γυναίκα έφερε στο φως ένα υγιέστατο κοριτσάκι... 
Τονίζεται ότι η γεννήτρια ενεργοποιήθηκε, αλλά λίγη ώρα αργότερα σταμάτησε να λειτουργεί.
ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2011

Κυριακή, Ιούλιος 03, 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλει για τη Δευτέρα το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου. Oι εργαζόμενοι ζητούν να διασφαλιστεί η τήρηση των όρων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και να μην εφαρμοστούν οι περικοπές για την εκτός έδρας απασχόληση.
ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2011

«ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ…ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!


Συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων. Ο ταβερνιάρης του έδωσε το... καλύτερο τραπέζι και η παρέα παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.
Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια. Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε στο τραπέζι του Πάγκαλου. «Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά "ναι".

SPECIAL OLYMPICS-ΑΘΗΝΑ 2011-ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ


Η τελευταία ημέρα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011 έφερε αρκετά μετάλλια για τα ελληνικά χρώματα.
Οκτώ μετάλλια ήταν ο συνολικός απολογισμός των αθλητών στη Δυναμική Αρση Βαρών.
Οι Γιώργος Νικολάκης και Χριστόφορος Πάτσης "έκλεψαν την παράσταση" στην κατηγορία 110κ.
Ο πρώτος, στην κατηγορία 11Α πήρε τρία χρυσά μετάλλια, στο βαθύ κάθισμα (140κ.), τη δυναμική άρση (170κ.) και το σύνολο (380κ.) κι ένα χάλκινο στον πάγκο (70κ.).
Στην αμέσως επόμενη κατηγορία (11Β) ο Πάτσης σήκωσε τα περισσότερα κιλά (240 κ. στο βαθύ κάθισμα) και πανηγύρισε το χρυσό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ,ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ VIDEOS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΤΟΥ REAL-DEMOCRACY ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ


Τη Δευτέρα 4/7 στις 10.00 στην Ευελπίδων στο κτήριο 9, χρειάζεται η παρουσία όλων για αλληλεγγύη στους συλληφθέντες της Τετάρτης. Το ίδιο και την Παρασκευή 8/7 στις 9.00 στο  ίδιο μέρος,  ημερομηνία που θα εξεταστεί η υπόθεση των συλληφθέντων της Τρίτης που αναβλήθηκε.
Επίσης εξόρμηση στο κέντρο της πόλης θα κάνει η ομάδα εξορμήσεων την Τετάρτη 6/7. Το ραντεβού είναι στο Σύνταγμα στις 10.30 π.μ.

ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2011

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!


Monday, 4 July, 2011 (All day)
Παιδικό στέκι 12.00-15.00 και 18.00-22.00
μετά τη λαϊκή συνέλευση:
Συναυλία : ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ BAND, HOWLIN' KAY
DJ SET  : Αχιλλέας, Νίκος (REGGAE-DUB)

ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2011

ΕΝΟΠΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟ Audacity of Hope ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


απο τον becoolis_
ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2011

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ



ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2011

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!


Η καμπάνια απλώνεται σε πόλεις και Πανεπιστήμια, σε συνδικάτα και την αυτοδιοίκηση, αλλά ξεκίνησε και στο διαδίκτυο (Campagna di boicottaggio alla Grecia), με τη σημαία μας να περικλύει το σιωνιστικό αστέρι του Δαυίδ.
Οι προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης αντιδρούν στη νέα ελληνική διεθνή κυβερνητική πολιτική και ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις.

ΔΩΡΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ»


Δεν το χωράει το μυαλό τους! Τα κυβερνητικά στελέχη δεν μπορούν να χωνέψουν πώς είναι δυνατόν να μην μπορούν κυκλοφορήσουν στο δρόμο, να μην μπορούν να παραστούν σε εκδηλώσεις, να δυσκολεύονται να κάνουν ακόμη και δημόσιες εμφανίσεις. Όταν το επιχειρούν, αντιμετωπίζουν εκδηλώσεις αποδοκιμασίας, άλλοτε κόσμιες κι άλλοτε οργισμένες, χωρίς να λείπουν και περιστατικά βίαιων αντιδράσεων.Οι άλλοτε λαοπρόβλητοι υπουργοί και βουλευτές (του ΠΑΣΟΚ πρωτίστως, αλλά και της ΝΔ, στο βαθμό που μετείχαν σε κυβερνητικές αποφάσεις της προηγούμενης περιόδου) δεν τολμούν όχι μόνο να ξεμυτίσουν, αλλά –τελευταία- το σκέφτονται ακόμη και να επισκεφθούν τα γραφεία τους, αφού –σε πολλές περιπτώσεις- γίνονται κι αυτά στόχος επιθέσεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ: ΑΝ "ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ" Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!
Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ...
ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...
ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ...
---ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ---


Οι στρατιωτικοί δεν έχουν καμία σχέση με την παρασκηνιακή φημολογία που όλο και συχνότερα κάποιοι προσπαθούν να διασπείρουν στη κοινή γνώμη και σύμφωνα με την οποία εντάσσονται σε σχέδια καταστολής κοινωνικών αντιδράσεων.
O ΣΥΣΜΕΔ με ανακοίνωση-καταπέλτη,ανάβει νέες φωτιές στην ηγεσία του ΥΕΘΑ ,αφού πρόκειται για την πρώτη του ουσιαστική παρέμβαση σε τέτοιου είδους θέματα ,μετά από την απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία αφήνει ανοιχτό παράθυρο για συνδικαλισμό στις ΕΔ.


Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΣΜΕΔ κάνει λόγο για άνευ προηγουμένο καταστολή στις διαδηλώσεις της περασμένης εβδομάδας και το κυριότερο...
Δηλώνουν ότι θα πράξουν το καθήκον τους συνειδητα σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα, “δίπλα και μαζί με το λαό ,ενάντια σ΄ όποιον θέλει να τα πλήξει”.


ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ:

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!


ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Αποκάλυψη βόμβα έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Όπως είπε, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, ακόμη και από το εξωτερικό, πως αν δεν ψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο θα βρισκόταν στο... χαντάκι!
Ο κ. Αθανασιάδης έκανε τις καταγγελίες στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TOP.Στη συνέντευξή του είπε χαρακτηριστικά ότι «με έχει συνθλίψει το σύστημα και τα συμφέροντα» και ακόμα ότι δεχόταν απειλές για να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου