ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΡΑ..!!



Πιέσεις, που αγγίζουν τα όρια του εκβιασμού, συνεχίζει να ασκεί το Βερολίνο προς την Αθήνα, ζητώντας απόλυτη εφαρμογή των δεσμεύσεων για την εφαρμογή των αποφάσεων του Οκτωβρίου.
Κατά την ενημέρωση των συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ τόνισε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γ. Παπανδρέου "συμφώνησαν ότι προτεραιότητα της μεταβατικής κυβέρνησης πρέπει να είναι η διασφάλιση της πλήρους εφαρμογής όλων των αποφάσεων που ελήφθησαν στις 26 και 27 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες".



Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μόνο τότε θα μπορεί η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές. Ο εκπρόσωπος της Ανγκελα Μέρκελ υπογράμμισε ότι ο "Παπανδρέου κατανοεί πως η Ελλάδα είναι αναγκαίο να προβεί σε σαρωτικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να καταβάλει συνεπείς προσπάθειες εξοικονόμησης δαπανών". Επισήμανε δε ότι αν και οδυνηρός για τους Έλληνες, αυτός ο δρόμος είναι αναπόφευκτος.


Στο ίδιο μήκος κύματος, κινούνται και οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. Από τη Φινλανδία ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τόνισε ότι η όλα τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, προειδοποιώντας ότι η αλληλεγγύη έχει τα όριά της. Στο πλαίσιο αυτό, η αναδιάρθρωση των ελληνικών ομολόγων, όπως συμφωνήθηκε στις Βρυξέλλες τον περασμένο μήνα δεν αποτελεί πανάκεια, χωρίς περαιτέρω μεταρρυθμίσεις από ελληνικής πλευράς, πρόσθεσε.


"Οτιδήποτε κι αν συμβεί, η Ελλάδα πρέπει να μείνει προσκολημμένη σε αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Με νέα κυβέρνηση, χωρίς κυβέρνηση, με εκλογές ή με δημοψήφισμα ή όχι, οι Έλληνες, όπως ανέφερα και πριν μήνες στο γερμανικό κοινοβούλιο, πρέπει να κάνουν τα αναγκαία βήματα", επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου