ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!

ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..(ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ..) ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..


Σύμφωνα με πληροφορίες , στη νέα κυβέρνηση θα είναι αυξημένες οι αρμοδιότητες του υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου. Οι πληροφορίες αυτές προέκυψαν μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Άμυνας στο γραφείο του στη Βουλή το μεσημέρι της Πέμπτης, πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικών σταθμών, ο κ. Βενιζέλος θα αναλάβει και το υπουργείο Οικονομικών, σε περίπτωση που αρνηθεί την ηγεσία του ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, Λουκάς Παπαδήμος. Ο τ/σ Mega, πάντως, μετέδωσε ότι ο κ. Παπαδήμος δεν δέχτηκε τη σχετική πρόταση.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πιθανότατα αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών. Θέση υπερυπουργού αναλαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, παίρνοντας τον τομέα της ασφάλισης και του αθλητισμού, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος φέρεται να μετακινείται στο υπουργείο Επικρατείας. Οι πληροφορίες κάνουν επίσης λόγο για μετακίνηση του Χρήστου Παπουτσή στο υπουργείο Άμυνας και του Πάνου Μπεγλίτη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο Κώστας Σκανδαλίδης φέρεται να αναλαμβάνει το υπουργείο Πολιτισμού.

Ο Δημήτρης Ρέππας παραμένει στο υπουργείο Μεταφορών, αλλά αναλαμβάνει και καθήκοντα συντονισμού. Και η Άννα Διαμαντοπούλου φέρεται να παραμένει στο υπουργείο Παιδείας.

Ένα ακόμη σενάριο που φαίνεται να επικρατεί είναι πως το υπουργείο Οικονομικών θα σπάσει και θα συσταθεί δεύτερο υπουργείο, το «υπουργείο Προϋπολογισμού».

Σημειώνεται πως η ψηφοφορία για την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα της επόμενης Τρίτης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Όπως έγινε γνωστό στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα και με τον Κανονισμό της Βουλής, απαιτείται να μεσολαβήσει χρονικό διάστημα 48 ωρών από την κατάθεση του αιτήματος από τον πρωθυπουργό και, έτσι, λογικά η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής προβλέπεται να ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή το απόγευμα.

ΠΗΓΗ TVXS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου