ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

BINTEO ΣΟΚ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ( ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ )

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΑΣ...
Από αστυνομική βία σημαδεύτηκε η χθεσινή διαδήλωση που έγινε στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας. Ένας 30χρονος διαδηλωτής υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται σε κρίσιμη ακόμη κατάσταση στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Επιπλέον υπήρξαν δεκάδες τραυματίες που μεταφέρθηκαν ή μετακινήθηκαν μόνοι τους σε νοσοκομεία είτε χτυπημένοι, είτε με αναπνευστικά προβλήματα καθώς η αστυνομία προχώρησε σε ιδιαιτέρως εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα λίγο πριν τις 14:00. Αρχικά η αστυνομία προχώρησε σε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων - ενώ κομμάτι της πορείας προχωρούσε ήδη στην Πανεπιστημίου με κατεύθυνση την Ομόνοια - προκειμένου να απομακρύνει τους διαδηλωτές από τη Βουλή. Περίπου στις 14:00 ομάδα ατόμων άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια με νερό σε αστυνομικούς που βρίσκονταν παραταγμένοι στο Σύνταγμα. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ - των οποίων η παρουσία ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη και ακολουθούσαν κατά πόδας κομμάτια της διαδήλωσης της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έως το Σύνταγμα – επιτέθηκαν εναντίον των διαδηλωτών κάνοντας ιδιαιτέρως εκτεταμένη χρήση χημικών, χειροβομβίδων κρότου λάμψεις αλλά και γκλοπ, χτυπώντας απευθείας διαδηλωτές. Σημειώνεται πως για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν νέα τύπου δακρυγόνα που προκαλούσαν πολλαπλές εκρήξεις. Η έκρυθμη κατάσταση συνεχίστηκε κατά μήκος της Πανεπιστημίου με οδομαχίες με την αστυνομία να ρίχνει απίστευτες ποσότητες χημικών απωθώντας την πορεία προς την Ομόνοια, όπου και διαλύθηκε το μεγαλύτερο κομμάτι. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν στα Εξάρχεια, όπου μπήκαν φωτιές σε κάδους και υπήρξαν συγκρούσεις με ομάδες των ΜΑΤ. Αργότερα ένταση επικράτησε στο Πολυτεχνείο.

Ο αστυνομικός χτυπάει πολίτη χρησιμοποιώντας την σιδερένια λαβή του γκλομπ, πρακτική που απαγορεύεται ρητώς από τον νόμο και τους κανόνες εμπλοκής της ΕΛΑΣ. Ο Γιάννης Καφκάς, ο 30χρονος διαδηλωτής που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό της Νίκαιας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού οι γιατροί διέγνωσαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και επισκληρίδιο αιμάτωμα. Νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, η εγχείρηση του για πολλαπλά κρανιοεγκεφαλικά κατάγματα, διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το επόμενο 48ωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του. Χθες το απόγευμα έξω από το Κρατικό της Νίκαιας συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να συμπαρασταθεί στον 30χρονο. Ένας 29χρονος νοσηλεύεται, επίσης, σοβαρά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό. Ο νεαρός υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ...

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ..ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου