ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΛΟΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΤΩΡΑ LIVE..!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!

Είμαστε μαλάκες εμείς οι Έλληνες, αλλά αυτοι οι Άγγλοι μας επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά οτι είναι αξεπέραστοι!!!
Τους έχουν ρουφήξει το μεδούλι μια οικογένεια απο άχρηστους και αυτοί τους αποθεώνουν!!
και εδώ βρίσκουν δουλειά μ αυτά άλλοι πιο άχρηστοι...


Ε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ  ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ!!!



Στο οικονομικό "πορτραίτο" του βασιλικού γάμου προστίθεται το κόστος της ασφάλειας το οποίο θα φτάσει τα 20 εκατ. λίρες. Όπως σχολίασαν ορισμένα βρετανικά μέσα το συγκεκριμένο ογκώδες ποσό ξεπερνά το κόστος για την ασφάλεια του γάμου του Καρόλου και της Νταϊάνα που σήμερα θα κόστιζε περίπου 12 εκατ. λίρες. Στον βασιλικό γάμο, θα υπάρξουν οι κερδισμένοι που θα εξασφαλίσουν χιλιάδες στερλίνες για μία ημέρα και οι χαμένοι που ενδέχεται να χάσουν εκατομμύρια λίρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως ο ITV, που δεν θα διακόψουν για διαφημίσεις το ευλογημένο γεγονός, θα πληγούν έως 8 εκατ. λίρες.
Επιπλέον, η 29η Απριλίου η οποία έχει κηρυχθεί εθνική αργία στη Βρετανία, θα κοστίσει έως 600 εκατ. λίρες σε απώλεια παραγωγικότητας. Η δεξίωση των 600 ατόμων που θα παραθέσει στο Μπάκινγχαμ η βασίλισσα μετά την τελετή και των 300 ατόμων έχουν προσκληθεί από τον πρίγκιπα της Ουαλίας για δείπνο, θα κοστίσει περισσότερο από το κατά κεφαλήν από το μέσο όρο μιας δεξίωσης, αλλά η γιαγιά του γαμπρού είναι μια πολύ πλούσια γυναίκα που δεν πληρώνει ποτέ φόρο.
Επίσης, μια ενδιαφέρουσα ώθηση για τη βρετανική οικονομία είναι τα χρήματα που καταβάλλονται για την ενοικίαση γραφείων κατά μήκος της διαδρομής για την καλύτερη προβολή. Οι καλύτερες από αυτές, πάνω από το Αβαείο του Γουέστμινστερ θα κερδίσουν 100,000 λίρες για την ημέρα. τα βρετανικά μέσα μαρτύρησαν ότι ο τυχερός ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι η ιρανική εθνική εταιρεία πετρελαίου.
Από την άλλη πλευρά, οι γονείς της Κέιτ θα ξοδέψουν περίπου 100.000 λίρες για να πληρώσουν έξοδα, όπως νυφικά φορέματα και λογαριασμούς για τις σουίτες στο ξενοδοχείο, καθώς και το μήνα του μέλιτος.

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΚΗΔΩΝ..

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ (ΤΑ ΠΡΩΤΑ 143 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΑΑΑ...ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου