ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ,....

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ AΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..!!


Καθησυχαστικός και αισιόδοξος για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής, εμφανίστηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε μαγνητοσκοπημένο διάγγελμά του προς το λαό. Δεν ανέβασε τους αντιπολιτευτικούς τόνους δίνοντας έμφαση στο ότι το ΠΑΣΟΚ διαπραγματεύθηκε σκληρά και επισημαίνοντας απλά πως «δεν έχει νόημα να αναμασάμε την ίδια κριτική».


Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η συμφωνία με τους ηγέτες της ευρωζώνης θα δώσει χρόνο στην Ελλάδα και ότι ανοίγει νέες προοπτικές  για τη χώρα. Υποστήριξε ότι η χθεσινή απόφαση από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες «μας απομακρύνει από την ανασφάλεια» και  «σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί πρόβλημα στο τραπεζικό σύστημα και στις συντάξεις» αλλά αντίθετα, τόνισε ο Γ. Παπανδρέου η απόφαση «θα στηρίξει το τραπεζικό σύστημα».


Επεσήμανε ότι «καταφέραμε να καλύψουμε τις δανειακές ανάγκες μας για τα επόμενα χρόνια με ευνοϊκούς όρους» και «να διαγράψουμε σημαντικό μέρος του χρέους καθώς δεκάδες δισ. ευρώ φύγαν από τις πλάτες μας». «Οι τράπεζες, αντί για τους πολίτες, θα πληρώσουν αυτό το κόστος. Είναι όμως μια πιο δίκαιη κατανομή των βαρών του χρέους μας», πρόσθεσε.

Τόνισε ότι το πολιτικό σύστημα ευθύνεται για το πρόβλημα και παρουσίασε μια μαγική εικόνα για την επόμενη μέρα που φέρνει η συμφωνία ενώ ξαναθυμήθηκε τα περί πράσινης ανάπτυξης και κράτους δικαιοσύνης.


Όσον αφορά στα περί εποπτείας της Ελλάδας υποστήριξε πως η χθεσινή συμφωνία για μόνιμους επιτηρητές... ανοίγει το δρόμο να φύγει η χώρα από εξαρτήσεις.


«Για όσους ανησυχούν, τίποτα δεν θυσιάζει τη δυνατότητά μας να πάρουμε δικές μας αποφάσεις», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός. «Το να έχουμε στήριξη και συμβουλές μόνο καλό μπορεί να μας φέρει», είπε.


Τέλος, υπογράμμισε ότι η προσπάθεια του λαού αποδίδει και θα πρέπει να συνεχιστεί. «Οι εταίροι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας και θέλουν την επιτυχία μας, βάζουν κι αυτοί πλάτη».

  ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ.??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου